Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 33 km

Angstige momenten voor meisje (14)

Toegevoegd: 17-06-2010, 09.09 uur
Door: Roland de Jong
KAPELLE - Op het Spoorpad in Kapelle is woensdagmiddag een 14-jarig meisje bedreigd door een jongeman. Hij deed haar ook onzedelijke voorstellen.


Het meisje, afkomstig uit de gemeente Reimerswaal, fietste rond 15.15 uur van school richting huis. Op een gegeven moment fietste zij op het Spoorpad toen de jongeman achter haar aan ging fietsen. De man deed vervolgens onzedelijke voorstellen en ook uitte hij de bedreigingen.

Uiteraard schrok het meisje hier hevig van en zij fietste hard door. De jongeman is vervolgens ergens halverwege een weggetje ingefietst. Het meisje kwam gelukkig even later een vriend tegen die samen met haar verder fietste. Hevig geëmotioneerd hebben de twee bij een willekeurige woning aangebeld. In die woning is de politie gewaarschuwd.

Door de agenten werd meteen het signalement van de jongeman verspreid en meerdere eenheden zijn naar de man gaan zoeken. Helaas heeft de zoekactie geen resultaat gehad. Daarom zoekt de politie getuigen van het voorval, of mensen die mogelijk iets meer kunnen vertellen over het signalement van de man.

De verdachte is een blanke man van tussen de 20 en 25 jaar oud. Hij is ongeveer 1.80 meter lang en heeft een normaal postuur. De man heeft lichtbruin stekeltjeshaar met een kuifje. Hij droeg een lichtbeige (winter)jas en een spijkerbroek. Ook droeg hij een sportief model zonnebril met groene glazen.

Mocht iemand iets meer te vertellen hebben met betrekking tot deze zaak, dan wordt hij/zij verzocht zich te melden op het politiebureau in Kapelle of te bellen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ W. Woordenboek (18-6-2010 om 00:09)
@ W. Woordeboek: en als jij nou eens leert lezen?? ik heb geen CUSUS getypt. jammer dat iedereen het gelijk als kritiek opvat, maarja dat is nadeel van internet.
Y (17-6-2010 om 20:49)
Getsie is al het 2de verhaal wat ik nu hoor vanmiddag ook al tussen Krabbendijke en Yerseke een man die een meisje lastig viel ook op de fiets Hoop dat ze hem snel pakken
Bram (17-6-2010 om 15:24)
Ik wens het meisje veel sterkte. Gelukkig zijn niet alle "mannen"zo hoor, zie je wel aan de vriend die met je meefietste. 'k Hoop voor je dat de politie de dader kan aanhouden, zodat je dit voorval kan afsluiten.
Marga (17-6-2010 om 14:55)
Arm meisje en randdebiel die het meisje de stuipen op haar lijf heeft gejaagd. Lummel pak slaag! En dat moet misschien ooit vader worden?! Hou mijn hart vast! Wens het meisje sterkte en je hebt het goed gedaan hoor! En @W ga jij even de Politie helpen als je het beter weet en kan?
W. Woordenboek (17-6-2010 om 13:58)
Hey W als jij nou eerst eens leert schrijven voordat je zulke lompe dingen zegt, want in nl schrijven we CURSUS en niet CUSUS, misschien dat ze dat in Engeland en Amerika wel doen!!!!!!!
Bezorgde moeder (17-6-2010 om 11:48)
Getverderrie, weer op dat verd*** spoorpad! Ik word er zo kriegel van hé. Worden er geen mensen van gerefor achtergrond in elkaar getimmerd of van d'r fiets afgeschopt, oudere mensen lastig gevallen, amok gemaakt door groepen. Nu dit weer, je kan er gewoon niet meer met goed fatsoen fietsen! BAH
Cookie-instellingen beheren