Weerbericht:
In het noorden bewolkt, elders opklaringen en enkele (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Colijnsplaatse brandweer rukt uit voor brandmelding

Toegevoegd: 08-03-2005, 22.38 uur
Door: Roland de Jong & Thijs Tazelaar [HVZeeland.nl]
COLIJNSPLAAT - Om ongeveer 15.10 werd de brandweer van Colijnsplaat gealarmeerd voor een brandmelding aan de Vijverlaan in Kamperland. Normaal gesproken valt deze locatie onder het verzorgingsebied van de post in Kamperland, maar de tankautospuit van deze post was uitgemeld en kon zodoende niet uitrukken.


Toen de brandweerlieden uit Colijnsplaat ter plaatse kwamen bleek dat er wat rook en stank uit het centrale stofzuigersysteem vrij kwam. De brandweerlieden hebben de stofzuigerzak geïnspecteerd. Vervolgens hebben zij deze geleegd en schoongemaakt.

Bij het terug aan zetten van het systeem vielen gelijk de stoppen weer uit, dit werd veroorzaakt door kortsluiting van de motor. Hierdoor was vermoedelijk ook de vorige stank en rook veroorzaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren