Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
64 files van totaal 226 km

Celstraf na misbruik 15-jarige

Toegevoegd: 17-06-2010, 16.53 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft donderdag  een 22-jarige Middelburger een gevangenisstraf van 21 maanden waarvan tien voorwaardelijk opgelegd. Ook komt hij conform de eis onder toezicht van de reclassering te staan.
 
Tegen de jongeman was een gevangenisstraf van dertig maanden waarvan tien voorwaardelijk geëist. De Middelburger werd verdacht van het hebben van seks met een vijftienjarig meisje. Ook zou hij haar hebben mishandeld en bedreigd. Dat alles gebeurde van augustus 2008 tot en met medio februari 2009.


Daarnaast wordt de Middelburger verdacht van het (juridisch) verkrachten van eveneens een vijftien jarig meisje, op 31 januari 2009. Volgens de Middelburger  had het meisje vrijwillig seks met hem gehad.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren