Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Arrestatie na schietpartij Axel

Toegevoegd: 17-06-2010, 16.55 uur
Door: Roland de Jong
AXEL - De politie heeft iemand opgepakt naar aanleiding van een schietpartij die halverwege vorige maand plaatsvond in Axel.


De politie meldde destijds dat zich in de Beatrixstraat een vechtpartij voor gad gedaan. Naar nu blijkt is er destijds ook geschoten, maar was dat in het belang van het onderzoek stilgehouden. De politie liet na het voorval een internationaal arrestatiebevel uitvaardigen voor een 24-jarige Terneuzenaar.

Deze man werd onlangs aangehouden door de Belgische politie en overgedragen aan de Nederlandse autoriteiten. Hij wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter commissaris.

Zie ook:
- Arrestaties na vechtpartij met gewonde (14-05-2010)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B (17-6-2010 om 19:07)
A, keep ya head up, en alles komt goed. Vriend, altijd, 24/7 staan we klaar voor jou. Je bent zo weer bij ons. Groeten, je mattie.
Piet (17-6-2010 om 17:12)
Mooi resultaat. En iemand van het leven proberen te beroven is in mijn ogen minimaal 20 jaar de cel in. Helaas leven we in NL. In USA bijv zit zo'n asociaal persoon gewoon jaaaaaren vast, zoals het hoort!! Hier mist de maatschappij niks aan, op water en brood ermee!!
Cookie-instellingen beheren