Weerbericht:
In het noorden bewolkt, elders opklaringen en enkele (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer Terneuzen blust kleine brand Haarmanweg

Toegevoegd: 08-03-2005, 22.39 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]
TERNEUZEN - De brandweer van het Zeeuws-Vlaamse Terneuzen heeft dinsdagavond een brand gewoed bij een loods aan de Haarmanweg in Terneuzen.


Rond tien over half acht kwam bij de meldkamer van de Regionale Brandweer Zeeland de melding binnen dat er brand woedde in een loods van transportbedrijf Verbrugge. Daarop alarmeerde de alarmcentrale de tankautospuit 5630 en de hoogwerker 5650. Beide voertuigen gingen onder prioriteit één ter plaatse.

Binnen enkele minuten bleek dat de brand niet woedde bij het transportbedrijf, maar bij de drukkerij aan de Haarmanweg. De brandweerlieden troffen aldaar een vat aan waarin wat materialen in brand waren gestoken. De brandweer had het vuur snel onder controle en gaf het sein "kleine brand".


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren