Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
34 files van totaal 109 km

Man met vloeistof in gezicht gespoten

Toegevoegd: 17-06-2010, 23.22 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Een 22-jarige man uit de gemeente Sluis is woensdag met een bijtende/brandende vloeistof in zijn gezicht gespoten.
 
Hij liep woensdag omstreeks 12.30 uur samen met een vriend over de Lekstraat/Merwedelaan toen er een zilverkleurige bromfiets hen passeerde. Tijdens het passeren stak de passagier zijn vuist uit die bijna het gezicht van de 22-jarige man raakte.


Hierna reed de bromfiets door waarna deze kort daarna weer keerde en op ongeveer twee meter van hen vandaan stopte. De passagier had een busje in zijn hand waarmee hij in de richting van beide mannen een bruin/oranjekleurige vloeistof spoot. Dit raakte het gezicht van de 22-jarige man die een branderig gevoel in zijn oog en op zijn huid voelde.

Ze zijn eerst naar een naburige school gelopen en waar ze hun gezicht hebben gespoeld met water. Daarna zijn zij naar het ziekenhuis gegaan en hebben zich onder medische hulp gesteld. Door een arts werd geen zichtbaar letsel vastgesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B (18-6-2010 om 13:26)
Is toch niet meer normaal zeg, tsjonge jonge zeg sporen die mensen wel?!?!?!
Marga (18-6-2010 om 00:58)
Wat zijn dat toch allemaal voor een gestoorde lui die los lopen. Mag hopen dat hij snel gepakt word en leg hem in een bad van die troep waar hij mee gespoten heeft? 3 x onder dompelen graag. Slachtoffer heel veel sterkte gewenst!
Cookie-instellingen beheren