Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Sloebrug Vlissingen dicht na ongeval

Toegevoegd: 18-06-2010, 10.15 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is een verkeerschaos ontstaan doordat de slagbomen van de Sloebrug niet goed meer werken na een botsing.


Een automobilist negeerde rond 09.20 uur het rode licht en kwam met zijn personenauto klem te zitten tussen de slagbomen. Een monteur is onderweg om de slagbomen te repareren. De bestuurder van de personenauto is bekeurd.

De slagbomen van de Sloebrug zijn buiten werking en het verkeer kan de brug niet over.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Olivier (24-6-2010 om 00:01)
Ach, ik kan de bestuurder wel begrijpen, want wat is er nou een grotere ergernis dan voor een brug wachten waar de elite precies rond de spits met hun bootje doorheen moet? Alsof ze je uitdagen! Maar helaas geld hier toch echt een slagboom recht, waar de hardwerkende mens door verpletterd kan worden
Natas (18-6-2010 om 19:31)
Mensen alle commentaar maar u bent mischien ook degene die nog even door rood rijdt of nog gauw even doorschiet ipv voorrang verlenen. prima dat die bomen gewoon naar beneden gaan. het gaat een keer fout.rood is rood en je komt er wel op plaats van bestemming.
Middelburger (18-6-2010 om 14:58)
Heel erg jammer dat er steeds meer mensen door rood knallen en het is erg vervelend als je in de remmen moet terwel jou licht wel groen is. deze persoon moeten ze gewoon alles laten betalen. en hopen dat hij of zij er wat van leert. maar ja hahahaha hastige spoed is zelden goed
Nick` (18-6-2010 om 14:06)
Wat ben je dan een harry, door rood rijden en dan nog de boel slopen.
Vaisonne (18-6-2010 om 13:14)
Fijn zo'n brokkenmaker die niet even kan wachten. Fikse bekeuring geven lijkt me op z'n plaats + de kosten van reparatie ook op hem verhalen!!
Anja (18-6-2010 om 12:15)
En omdat iemand PERSE nog snel de brug over wilde rijden ook al was het licht rood is het nu zo'n chaos vanmorgen in Vlissingen. Laat hem de rekening zelf maar betalen dat leert hem/haar wel om zoiets stoms nogeens te doen. Waar hebben we anders lichten voor?????
Cookie-instellingen beheren