Weerbericht:
Eerst af en toe regen, later zonnige perioden en een bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Middelbrand voor brand in Schouwse papiercontainer

Toegevoegd: 08-03-2005, 22.40 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]
RENESSE - De brandweer van het Schouwen-Duivelandse Renesse is zondag uitgerukt voor een containerbrand bij het tranfserium in Renesse.


Drie minuten over vier 's middags werd de blusgroep van de Renesser brandweer gealarmeerd en verzocht met prioriteit 2 uit te rukken naar het transferium aan de Roelandsweg te Renesse. Na enige tijd wachten bleek dat er niet genoeg bemanning opkwam om de tankautospuit 4838 volledig te bemannen. Zodoende werd het sein "middelbrand" gegeven.

Rond kwart over vier werd alarm gegeven voor de blusgroep van de brandweerpost in Burgh-Haamstede. De ploeg hiervan werd verzocht met prioriteit 2 uit te rukken naar het brandadres. Voor de zekerheid rukte ook het hulpverleningsvoertuig 4871 van deze post uit.

Toen de Schouwse brandweerlieden ter plaatse kwamen bleek dat er een grote oud-papiercontainer van Sita in brand stond. De brandweer had de brand snel onder controle en heeft de brandende materialen geblust. De brand is vermoedelijk aangestoken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren