Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje (10) mishandeld in Goes

Toegevoegd: 18-06-2010, 22.56 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Omstreeks 16.30 uur vanmiddag is een meisje van 10 jaar oud, afkomstig uit Goes, mishandeld door een groepje van 7 jongens.


Het meisje was aan het spelen in de nabijheid van een skateheuvel in de Evertsenstraat in haar woonplaats. Zij werd aangesproken door het groepje jongens. Het meisje werd er min of meer van beschuldigd dat zij eerder deze week een voetbal had weggemaakt.

Meerdere malen heeft zij verteld dat zij niets met het verdwijnen van de bal te maken had, maar daar hadden de jongens geen boodschap aan. Zij kwamen het meisje achterna en duwden haar op de grond. Ook hebben de jongens het meisje geslagen en geschopt.

Het meisje probeerde weg te komen op haar step en uiteindelijk liep er een man voorbij. Met deze man is het meisje meegestept. Omdat er weinig tot niets bekend is van de jongens wil de Zeeuwse politie getuigen vragen om zich te melden. Zij kunnen dat doen op het politiebureau in Goes, of door te bellen met 0900-8844. De jongens waren allemaal vermoedelijk tussen de 11 en 14 jaar oud.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mindy (28-6-2010 om 11:26)
o wat erg voor het meisje ,hopelijk kom ze van haar schrik (trauma) af -en pakken ze de daders snel op. de politie moet maar eens onderzoek doen naar de groepjes tuig die daar rond hingen!
Par56 (20-6-2010 om 16:36)
We zouden een wijk agent hebben rond lopen/fietsen in goes noord. Ik heb die persoon nog NOOIT gezien. Er loopt in noord een groep jong tuig rond en het spijt me heel erg, maar het zijn voor al buitenlandse gastjes. Als je ze aan spreekt krijg je een grote bek.
Zeeuws ,meisje (19-6-2010 om 21:38)
Stoer or!! Om zo'n klein meisje vals te beschuldigen en slaan en schoppen.
Middelburger (19-6-2010 om 20:15)
Belachelijk... je kan niet eens meer als een 10 jarig meisje lekker buitenspelen. Ik hoop dat ze alle 7 laffe jongens vinden en ze een flinke straf, huisarrest en een verbod om op die skateplek te komen krijgen. deze gasten moeten hard aangepakt worden. Sterkte aan het meisje toegewenst. LAF HOOR!!
Mirjam (19-6-2010 om 12:12)
Gaat tegenwoordig wel lekker met die jeugd.... Mishandeling en aanranding zijn de onderwerpen van de dag... Echt té triest voor woorden
Cas (19-6-2010 om 11:19)
De jeugd van tegenwoordig, dit gaat echt veel te ver! gelukkig kwam die man toen net voorbij zeg.. hoop dat ze alle 7 gepakt worden!!
Cookie-instellingen beheren