Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Vernielingen bij inbraak in schuren

Toegevoegd: 19-06-2010, 17.22 uur
Door: Manfred Berrevoets
KAPELLE - Tussen vrijdagavond en zaterdagochtend zijn, aan het Donkerewegje in Kapelle, verschillende schuren / loodsen opengebroken.


Door vier personen is inmiddels aangifte gedaan. Van de schuurtjes zijn o.a. ruiten vernield. Bij één van de schuurtjes is een hekwerk vernield; bij een ander schuurtje is een paard losgelaten uit zijn box en in de stal vrijgelaten.

Van een loods is een deur opengebroken en zijn er in de loods vernielingen aangericht en gereedschap weggenomen. De banden van een trekkertje, een aanhangwagen en een caravan die in de loods stonden zijn lekgestoken. Verder is de caravan opengebroken en zijn er zakken graan opengescheurd.
 
Het totale schadebedrag is nog onbekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kloetinge (19-6-2010 om 22:25)
Zijn waarschijnlijk dezelfde mensen die regelmatig auto's leeghalen en spiegels van auto's afschoppen als ze onderweg naar huis door kloetinge komen. meestal is het tussen donderdag avond en zondagochtend feest.
Cookie-instellingen beheren