Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanhoudingen na spoor van vernielingen

Toegevoegd: 19-06-2010, 17.26 uur
Door: Manfred Berrevoets
ZIERIKZEE - In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 04.35 uur zijn vier jongeren, een 21-jarige man, twee 18-jarige mannen en een 17-jarige jongen, allen uit de gemeente Schouwen-Duiveland, in Zierikzee aangehouden wegens vernieling.


Rond 04.00 uur kreeg politie Zeeland de melding dat er verschillende vernielingen waren gepleegd op de route Schuurbeque Boeijestraat, van Veenlaan, Watergang in Zierikzee. Op de kruising Grachtweg, Slingerbos bleek een markeringspaal te zijn weggenomen en een eind verder in een vuilnisbak te zijn gezet.

Op de Schuurbeque Boeijestraat werd een paal verbogen en bij het tunneltje naar de van Veenlaan werd een putdeksel opengezet. In de put stonden een markeringspaal (afkomstig van de Calandweg) en een boompje (afkomstig uit de tuin van een woning aan de Schuurbeque Boeijestraat). Ook een verkeersbord wat bij het tunneltje stond werd verbogen.

Door een getuige werd gezien dat de vernielingen werden gepleegd door een groepje jongeren dat vervolgens een woning in de directe omgeving binnenging. Door de politie zijn de vier verdachten, die zich in genoemde woning bevonden, aangehouden. Zij zijn gehoord en hebben de vernielingen bekend. Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (20-6-2010 om 10:05)
Mooi dat ze gepakt zijn, schade laten vergoeden en met een foto in de krant, dan doen ze t niet meer.
MotoRob (20-6-2010 om 09:12)
Als je niet zo goed tegen drank kan............ drink dan niet!!!!!!
Cookie-instellingen beheren