Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbraak in vier auto's Vlissingen

Toegevoegd: 20-06-2010, 19.22 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Tussen zaterdagmiddag 16.00 uur en zaterdagavond 21.30 uur is er ingebroken in enkele auto's die geparkeerd stonden op een parkeerterrein aan de Kenau Hasselaarstraat in Vlissingen.
 
Inmiddels hebben vier personen aangifte gedaan van inbraak in hun auto. Uit twee van de auto's is niets weggenomen. Uit de andere twee auto's zijn een mobiele telefoon en navigatieapparatuur met onbekende waarde weggenomen. Bij alle vier de auto's is een ruitje vernield; het totale schadebedrag is onbekend.


Ook is er tussen vrijdagmiddag 16.00 uur en zaterdagmiddag 17.30 uur een auto, die geparkeerd stond aan de Kasteelstraat in Vlissingen weggenomen. Het betreft een blauwe Honda, type Civic met het kenteken GD-VV-23. De auto heeft een waarde van honderden euro's.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Division (21-6-2010 om 21:19)
Het zijn gewoon die Polen. Er is bij een bekende van me ook ingebroken in de auto. Ook ene ruid ingeslagen. Ik ging toen gelijk kijken op die parkeerplaats en jawel, een BMW met een Pools kenteken met 2 mannen er in op de parkeerplaats. Ze hadden nooit die grenzen open moeten zetten.
Natas (21-6-2010 om 06:20)
Als bewoner zit je te knijpen,maar gemeente wil niks aan nemen van de bewoners.
Cookie-instellingen beheren