Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 26 km

Agenten geslagen bij festival

Toegevoegd: 20-06-2010, 19.29 uur
Door: Manfred Berrevoets
SAS VAN GENT - In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 01.40 uur zijn een 26-jarige man en een 48-jarige man, beiden uit de gemeente Terneuzen, in de omgeving van een festivalterrein op de Pottenbakkerstraat in Sas van Gent aangehouden.


Toen even voor 01.40 uur een 22-jarige festivalbezoeker werd aangehouden wegens (hard)drugs gebruik / bezit werd de sfeer onder een aantal andere bezoekers van het festival grimmig. Meerdere bezoekers keerden zich tegen de politie.

Eén van hen, de 26-jarige man uit de gemeente Terneuzen, liep plotseling naar de politie toe en sloeg enkele agenten. Hierop is deze man door de politie en beveiligingsmedewerkers naar de grond gebracht om hem onder controle te brengen.

Hierbij is één van de beveiligingsmedewerkers, een 35-jarige vrouw uit Oosterhout, meerdere malen geslagen door een omstander. Zij heeft aangifte van mishandeling gedaan.

Toen de 26-jarige man eenmaal was aangehouden bemoeide de 48-jarige man uit de gemeente Terneuzen zich ermee en sloeg tevens een politieagent. Ook deze man is aangehouden. Beide mannen zijn in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Annet (7-7-2010 om 10:23)
@Bo Heb je het allemaal vanaf het begin gezien of alleen vanaf de eerste klap die ze de agenten gaven
BO (30-6-2010 om 03:53)
@Monique, Ik weet niet of jij van A tot Z hebt gezien, maar ik was daar ook en ik heb toch heel duidelijk gezien dat de verdachte(n) zonder enige aanleiding uit het niets begonnen te slaan. Notabene nog wel 2 vrouwen met een volle vuist in het gezicht geslagen! Stoere vent ben je dan!
Monique (24-6-2010 om 23:11)
Erik leer eerst eens schrijven en dan over iets oordelen waar je niet bij was stroomstootwapen zeker je bent niet goed snik het is altijd zo dat het verhaal maar van een kant te horen is verbeter de wereld en begin bij je zelf
Engelbert (22-6-2010 om 12:37)
@ bram, helemaal mee eens, ondertussen is er zo ongeveer geen publiek evenement meer te bezoeken waar niet van die dolgedraaide gekken rondlopen.
Bram (22-6-2010 om 02:16)
Egenlijk worden/zijn we allemaal ziek van dit soort figuren. 'k Snap ook niet waar zij de brutaliteit vandaan halen om tegen een normaal gezag zo te reageren. Er hangt te weinig risico aan vast denk ik om je zo te gedragen. Een forse straf is zeker terecht. Hopelijk worden ze daarna volwassen.
SJAAK (21-6-2010 om 17:46)
@PIET : kwamen ze iemand redden dan ?
Cookie-instellingen beheren