Weerbericht:
In het noorden bewolkt, in het zuiden zon en vooral daar later buien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Stadsgewestelijke brandweer rukt uit voor brandmelding

Toegevoegd: 08-03-2005, 22.45 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]
RITTHEM - De Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen-Middelburg is maandagavond-laat uitgerukt voor een brandmelding in het havengebied Vlissingen-Oost.


Rond kwart voor twaalf kwam via een Particuliere Alarm Centrale (PAC) een automatische brandmelding binnen vanuit een bedrijfspand aan de Engelandweg in Ritthem. Omdat na enkele minuten nog geen reset-melding was ontvangen alarmeerde de Zeeuwse alarmcentrale de brandweerposten van Vlissingen en Oost-Souburg.

Rond tien voor twaalf werden de tankautospuit 4532 (Oost-Souburg) en de hoogwerker 4551 (Vlissingen) opgepiept en verzocht om met prioriteit één uit te rukken naar de brandlocatie. Deze alarmering werd overigens ook via het nieuwe alarmeringsnetwerk P2000 verzonden.

Voor zover bekend betrof het een loze brandmelding.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren