Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 27 km

Jongen bekeurd in verboden gebied

Toegevoegd: 20-06-2010, 20.50 uur
Door: Manfred Berrevoets
KLOETINGE - Vrijdagavond rond 23.05 uur zijn een 17-jarige jongen uit Zierikzee, een 16-jarige jongen uit de gemeente Goes en een 19-jarige man uit de gemeente Goes bekeurd omdat zij zich op een verboden toegangsgebied bevonden.


Rond 23.00 uur kreeg de politie de melding dat er drie personen over de bouwplaats van de nieuwbouw "De Riethoek" liepen.

Na een korte zoektocht met een politiehond is het drietal, wat van het bouwterrein was weggerend, op de parallelweg bij het spoor gevonden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vonck (22-6-2010 om 13:20)
Stroomhekken? Wat denk je ervan dat ze maar gewoon weg horen te blijven van dit soort plaatsen? Neem aan dat een knul van 19 toch wel beter weet. Op vrijdagavond met 16 jarige mannetjes rondlopen zegt ook wel weer wat.
Erik (21-6-2010 om 08:56)
Om dit te voorkomen moet je je bedrijf beter beveiligen. Bijvoorbeeld stroomhekken neer zetten en dan komt er geen oebevoegde op het terein
Cookie-instellingen beheren