Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vaatwasser in brand in Kapelle

Toegevoegd: 21-06-2010, 22.36 uur
De brandweer heeft het pand geventileerd.
De brandweer heeft het pand geventileerd.
© Foto: Marcel Kloet
Door: Roland de Jong
KAPELLE - De brandweer van Kapelle is maandagavond uitgerukt voor een binnenbrand in Kapelle.


Rond 18.25 uur kregen de hulpdiensten de melding binnen dat er in een woning in de Paukenhoekstraat brand was ontstaan in een vaatwasser. De brandweer van Kapelle rukte daarop met spoed uit.

De brand was snel onder controle. De bewoners konden zich op tijd in veiligheid brengen; niemand raakte gewond. De brand is vermoedelijk veroorzaakt door een technisch mankement.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vonck (22-6-2010 om 13:22)
Zelf word ik nog steeds uitgelachen als ik wil wachten tot de droger/vaatwasser klaar is voordat ik mijn huis verlaat. Maar dit soort dingen bewijzen dat het toch beter is. Blij dat het hier goed afgelopen is!
Sander (22-6-2010 om 09:05)
Gelukkig niemand gewond geraakt, je zou het maar 's nachts hebben. Wel een leuke foto van die politieman met die kinder ;-)
Cookie-instellingen beheren