Weerbericht:
Bewolkt, vanavond regen en sneeuw. Morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 64 km

Zwaargewonde bij ongeluk Borssele

Toegevoegd: 22-06-2010, 17.41 uur
Door: Roland de Jong
BORSSELE - Bij een verkeersongeluk op de Europaweg Zuid bij Borssele is dinsdag iemand zwaargewond geraakt.
 
Rond 16.30 uur kregen de hulpdiensten de melding binnen dat een vrachtauto frontaal in botsing was gekomen met een bestelbus. Er zou sprake zijn van een beknelling en zodoende gingen meerdere ambulances, politie-eenheden, brandweerwagens en de traumahelikopter uit Rotterdam ter plekke.
 
Ter plaatse bleek er geen sprake meer te zijn van een beknelling. Wel was er iemand zwaargewond. De chauffeur van een bedrijfsbusje, een 20-jarige man uit Goes, reed volgens de politie tegen een geparkeerde vrachtwagencombinatie. Deze combinatie, met een 51-jarige man uit Mülheim an der Ruhr, stond geparkeerd op een parkeervak ter hoogte van de kerncentrale.


De bedrijfsbus raakte de achterkant van de vrachtwagen. Hierdoor raakte de arm een 23-jarige man die naast de bestuurder zat bekneld. De man had zijn arm door het geopende raam gestoken en raakte door de klap zwaargewond. De brandweer assisteerde en ook het team van de traumahelikopter kwam ter plekke om te helpen. De gewonde is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.

Het verkeer werd tijdelijk over een fietspad geleid. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van het ongeluk. De bestuurder van de bedrijfsbus raakte niet gewond.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
...... (23-6-2010 om 19:33)
De vrachtwagen stond ook niet geparkeerd. De bus haalde de vrachtwagen in waar dit niet mocht en schampte de vrachtwagen met alle gevolgen van dien!!!!
Crashspector (23-6-2010 om 00:43)
Daar heb je helemaal geen parkeervak?? Het is gewoon een tweebaansweg met uitvoegstrook en daar waren ze nog ruim voor. Sterkte ermee, tip voor anderen om alles binnenboord te houden!
Vaisonne (22-6-2010 om 20:07)
Ik hoop dat het toch nog wat meevalt voor deze meneer. Als je nl op 39 minuten kijkt, doet hij zelf zijn hoofd omhoog. Veel sterkte!!
Cookie-instellingen beheren