Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Auto's total loss na ongeluk Terneuzen

Toegevoegd: 23-06-2010, 21.13 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Bij een ongeluk op de Binnenvaartweg in Terneuzen raakten woensdag rond 18.30 uur twee personenauto's total loss.


Een 34-jarige Vlissingse man draaide op de Binnenvaartweg, ter hoogte van een T-splitsing zijn auto. Hij had hierbij geen erg in een 76-jarige automobilist uit Oostburg. Deze 76-jarige man remde nog te om zodoende een aanrijding te voorkomen maar er ontstond toch een botsing.

De twee bestuurders bleven ongedeerd. De auto's raakten total loss.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap Vergeer (28-12-2010 om 23:07)
Het Goese "klik"systeem is iets waar je bij dit niets aan hebt dat zinloos is, maar dat uiteindelijke leidt tot DDR-achtige toestanden als je het door gaat trekken. Maar dat past wel in onze datebase staat met optimale controle van gewone mensen.
Onduidelijk (24-6-2010 om 12:03)
Beetje onduidelijk, kwam de man uit vlissingen soms van rechts nadat hij de draai gemaakt had? hoe dan ook, draaien op een kruising/splitsing blijft lastig en ik vermijd het waar mogelijk.
J (24-6-2010 om 11:59)
@ Arie; Hoe kan je nou ongelukken voorkomen door middel van een klik systeem?
Arie (24-6-2010 om 08:39)
Moet je voorstellen, in Goes gaan ze voortaan alle ongelukken voorkomen door middel van een 'Klik systeem', hadden ze dat in Terneuzen ook maar Een nadeel, er moet wel heel snel melding gemaakt worden door de omstanders en geanticipeerd door de politie wilden ze dit hebben kunnen voorkomen. Sterkte
Natas (24-6-2010 om 05:38)
Daarom kijken voor je keert. en rotondes zat die zijn erg makelijk als je wilt keren.
Cookie-instellingen beheren