Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 22 km

Eis: 24 maanden poging doodslag

Toegevoegd: 23-06-2010, 21.15 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG -  Het Openbaar Ministerie heeft woensdag voor een poging doodslag tegen een 42-jarige man uit Goes een celstraf van 24 maanden waarvan zes maanden en toezicht door de reclassering gevorderd.


De Goesenaar kreeg op zijn werkplek in Middelburg medio maart ruzie met een man die hem stond te treiteren, uit t dagen en te jennen.  De Goesenaar werd dat allemaal spuugzat, pakte een ijzeren pijp en sloeg er zijn kwelgeest mee in het gezicht. Door de klap liep de man  een breuk in de voorwand van de voorhoofdsholte op.

Uitspraak over twee weken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jo (25-6-2010 om 21:47)
Ja eigen rechter spelen kan natuurlijk niet ook ik wordt wel eens door ""kwelgeesten""uitgedaagd maar als ik dan maar gelijk moet gaan meppen kan niet!!Wil niet zeggen dat het een zeer hoge eis is!!
Belachelijk (24-6-2010 om 11:58)
Niet dat het goed te praten is maar de eis is belachelijk hoog, zelfs serie kinderverkrachters krijgen niet eens zulke hoge eisen.
Rachel (23-6-2010 om 21:22)
Het is niet goed te praen maar wordt de kwelgeest ook nog aangepakt. Men moest eens weten hoe vaak dit gebeurd op de werkvloer. Er wordt echt niets aan gedaan totdat iemand dus een flinke mep verkopt. En ja dan is de kwelgeest ineens de zielige persoon of was hij dat eigenlijk al ??
Cookie-instellingen beheren