Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
32 files van totaal 118 km

Arrestaties bij drugsactie Vlissingen

Toegevoegd: 24-06-2010, 16.29 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Tijdens een drugsactie in de Scheldestraat in Vlissingen heeft de politie woensdagmiddag vier Vlissingers aangehouden.


De laatste tijd kwamen er bij de politie veel meldingen binnen van drugsgerelateerde overlast in de Scheldestraat. Daarom heeft de politie besloten een actie te houden.

De aangehouden personen variëren volgens de politie in de leeftijd van 32 tot en met 44 jaar. Het gaat om een 34-jarige dealer in harddrugs en drie van zijn klanten. De woning van de dealer, gelegen in de Scheldestraat, is door de politie doorzocht. Daarbij werd een kleine hoeveelheid harddrugs in beslaggenomen.

Na verhoor zijn de drie 'klanten' weer in vrijheid gesteld. De 34-jarige dealer zit nog vast voor verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Micheal (26-6-2010 om 09:39)
Zozo, gaan ze toch een keer daar nog wat doen. Dacht dat ze te bang waren. Maar eindelijk doen ze iets goeds met hun blauwe pakjes aan. Nu de rest van dat heel vlissingen nog..
Mark (25-6-2010 om 11:11)
Heerlijk, eindelijk dat opgedroogde tuig wat altijd voor de bistro zuurstof staat te verspillen opgepakt, moeten ze vaker doen. En op verblijfsvergunningen controleren zou ook goed zijn. Werkschuw tuig!
Nikki (25-6-2010 om 06:32)
Goede actie,en houdt hem maar vast,de scheldestraat is ook verpauperd,en de singel ook.
Cookie-instellingen beheren