Weerbericht:
In het noorden bewolkt, in het zuiden zon en vooral daar later buien
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Twee schoorsteenbranden in Zeeuws-Vlaanderen

Toegevoegd: 08-03-2005, 22.46 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]
MIDDELBURG - De brandweerkorpsen van Schoondijke, Terneuzen, Hulst en Axel zijn vandaag en gisteren allen doende geweest met het blussen van schoorsteenbranden.


Maandag kwam rond tien voor zes de melding binnen dat er brand woedde in de schoorsteen van een woning aan de Beatrixstraat in Schoondijke. Daarop werd de blusgroep van de brandweerkazerne in Schoondijke gealarmeerd.

De tankautospuit 5533 was binnen enkele minuten na de alarmering ter plaatse. Rond vijf over zeven werd voor deze brandmelding ook de hoogwerker 5650 uit Terneuzen gealarmeerd. De brandweer gaf het sein "kleine brand" en had de brand snel onder controle.

Vandaag, dinsdag, werden de brandweerkorpsen van Axel en Hulst beiden gealarmeerd voor een schoorsteenbrand aan de Prins Mauritsstraat in Axel. Vanuit Axel rukte de brandweer uit met de tankautospuit 5740 en vanuit Hulst werd de hoogwerker 5750 ingezet. Ook hier gaf de brandweer het sein "kleine brand" en was de brand snel onder controle.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren