Weerbericht:
Vannacht in het (noord)westen mistig. Overdag grijs
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ongeluk A58

Toegevoegd: 26-06-2010, 09.54 uur - Update: 26-06-2010, 15.55 uur
Door: Roland de Jong
ARNEMUIDEN - Op de A58 tussen Arnemuiden en Lewedorp zijn zaterdagochtend twee personen gewond geraakt bij ene ongeluk.
 
De twee zaten in een personenauto die rond 06.40 uur vanuit de richting van Bergen op Zoom richting Arnemuiden reed. De auto werd bestuurd door een 25-jarige vrouw uit Vlissingen. Naast haar zat haar 23-jarige vriend. De vrouw lette even niet goed op de weg waarna de auto begon te slingeren.


Door een stuurcorrectie botste haar auto tegen de vangrail, sloeg over de kop en kwam tot stilstand in de middenberm. De hulpdiensten gingen aanvankelijk uit van een beknelling en daarom werden de blusploegen van Arnemuiden en 's-Heer Arendskerke opgeroepen om de ambulancedienst, die drie ambulances alarmeerde, te helpen. Ter plekke bleek er niemand bekneld te zitten.

De twee inzittenden zijn met ambulances naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. Na behandeling mochten ze het ziekenhuis weer verlaten. Door het ongeluk enige tijd alleen de vluchtstrook van de zuidbaan bruikbaar. De politie heeft ter plekke technisch onderzoek verricht.

De auto raakte bij het ongeval vermoedelijk total loss en is geborgen door bergingsebdrijf De Moor.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren