Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
69 files van totaal 266 km

Hond en pepperspray nodig bij arrestatie

Toegevoegd: 26-06-2010, 15.50 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Door de politie zijn zaterdag rond 00.30 uur in de Sint Jacobstraat in Goes drie Ieren aangehouden. De mannen hadden zich eerder vannacht vervelend opgehouden in de binnenstad. Ook hadden ze een opstootje veroorzaakt bij een horecagelegendheid.


Toen agenten hen het bevel gaven weg te gaan, gaven ze hieraan geen gehoor. Met behulp van een politiehond werden twee Ieren aangehouden. De derde vond het nodig de politiehond uit te dagen en wilde zicht onttrekken aan zijn aanhouding.

Nadat hij was gespoten met pepperspray kon ook hij worden aangehouden. De drie zijn overgebracht naar het politiebureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jo (28-6-2010 om 21:46)
Dit voorval had helemaal niet hoeven gebeuren,als deze gasten zich gewoon hadden gedragen.Ze zijn hier toevallig te gast en dan gedraag je je hoe dan ook!!En een politie hond uitdagen ja dom dom dom .Ik denk dat ze gewoon beter weg haden kunnen gaan toen dat gevraagd werd! Had veel beter geweest!!
Hans (27-6-2010 om 23:04)
Er is gewoon weer goed gehandeld. Trots ben ik op onze helden die het vaderland beschermen.
Ikke (27-6-2010 om 22:23)
@goede spelling: Over goed taalgebruik gesproken, dan mag jij ook je schoolgeld terug halen. Van jouw woordkeus en zinscontructie klopt ook niet veel.
Fanta zie (27-6-2010 om 19:55)
Jan heeft wel heel veel fantasie en opgekropte woede zeg. Wie weet helpt mediteren een beetje ? Ga eens lekker uitwaaien op het heerlijke zeeuwse strand of zo. Praat er anders eens met iemand over.
Japie (27-6-2010 om 09:51)
@ jan, praat geen onzin, er worden hier geen politiehonden losgelaten die dan hun gerief mogen halen, het is hier zuidafrica in de 70's niet. En dat is uw hond? vreemd dat de politie er van die extremistische gedachten op nahoud. dus, geef maar toe dat u niet van de politie bent en fantaseert
Goede spelling. (26-6-2010 om 23:05)
Beste Jan, Uit je reactie haal ik dat je zelf een agent bent? Je praat zo trots praat over ''onze honden''. Mocht je zelf een agent zijn, dan voel ik me toch diep beschaamd dat ''onze'' dienders in deze tijd nog nooit van fatsoenlijke zin formulatie, interpunctie en/of leestekens heeft gehoord.
Cookie-instellingen beheren