Weerbericht:
Zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelburgse brandweer oefent in en rond rechtbank

Toegevoegd: 09-03-2005, 23.33 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]
MIDDELBURG - Leden van de posten Stromenweg en Veerseweg van de Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen-/Middelburg hebben dinsdag tijdens hun wekelijkse oefenavond een inzetoefening gehouden in en rond het gerechtsgebouw aan de Blauwedijk in Middelburg.


De brandweerlieden hadden een scenario in scéne gezet waarbij er brand was uitgebroken in het pand. Met behulp van een ladderwagen moesten extra slangen naar het dak worden gebracht om zo de brand vanaf daar te kunnen blussen. Ook werd een binnenaanval ingezet.

De brandweerlieden gaven het sein "grote brand". De oefening werd echter gehouden door de bemanning van één tankautospuit, de ladderwagen en een dienstbus. Van een echte inzetoefening "grote brand" was dan ook geen sprake. De oefening stond onder toezicht van twee oefenleiders.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren