Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 319 km

Ongeval letsel door loslopende hond

Toegevoegd: 27-06-2010, 18.25 uur
Door: Roland de Jong
WALSOORDEN - Op de Zeedijk in Walsoorden is zaterdag rond 15.00 uur een 64-jarige fietser uit Sint Niklaas (B) gewond geraakt door een loslopende hond.

De hond kwam een tuin uitrennen en liep de Zeedijk op waar juist een groep wielrenners passeerde. De 64-jarige man, die deel uitmaakte van de groep, probeerde nog voor de hond uit te wijken maar heeft hem net even geraakt en kwam ten val.


De hond ging verder de zeedijk op en leek niets te mankeren. De Belgische fietser liep een pijnlijke schouder en mogelijk een hersenschudding op. Hij is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Zijn fiets raakte beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (28-6-2010 om 12:43)
Ik ken ook het kuddegedrag van de groepen wielrenners. Stel nu dat het niet "een hond die de tuin uitrende" was, maar een kind, wat was dan het bericht geweest? "Kind zwaar gewond door aanrijding door een groep Belgische wielrenners, voor het leven wordt gevreesd."
Kees (27-6-2010 om 19:10)
Alle schade aan slachtoffer laten betalen door de hondeneigenaar, een motorrijder had kunnen verongelukken bijvoorbeeld, doordat de eigenaar te beroerd is zijn hond aan de lijn, of op zijn erf te houden.
Cookie-instellingen beheren