Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestatie vernielende jongeren

Toegevoegd: 27-06-2010, 19.51 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - Zondag zijn op het Koopmansvoetpad in Oost-Souburg drie jongemannen van 17 en 18 jaar uit die plaats aangehouden wegens vernieling.


De drie hadden rond 21.30 uur op het Oranjeplein tegen de deur van een woning getrapt en bij een school een ruit vernield. De politie kon ze even later aanhouden.

De drie werden ingesloten in Torentijd en zijn na het afleggen van een verklaring in de loop van zondagochtend weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kienoeis (29-6-2010 om 12:14)
Ja dan moet de gemeente maar een plek maken waar je op het gemakje kan chillen en je biertje drinken of je jointje kan roken zonder dat je door de politie word lastig gevallen opsluiten heb geen zin zelfde als je je kind op bolwerk zet leren ze alleen maar weer slechte dingen van mekaar ...
Souburger (29-6-2010 om 00:56)
Dit tuig moeten ze eens blijvend op sluiten. het zijn steeds weer de zelfde gasten die het doen. hangen op de vaste plekken in souburg ze verzorgen telkens weer overlast.
Cookie-instellingen beheren