Weerbericht:
Bewolkt, regen en sneeuw. Morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Vrouw omgekomen bij ongeluk

Toegevoegd: 28-06-2010, 16.48 uur
Foto 1 van 4

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeannet (29-6-2010 om 09:06)
Als eerste veel sterkte voor de bestuurder van de vrachtauto met het verwerken hiervan en sterkte voor de familie van deze vrouw. Zelf hier ook al eens flink in de remmen gemoeten .Je hebt naar beide kanten van de weg een goed overzicht, stop bord hoe kan het dan toch nog fout gaan?
Rineke (28-6-2010 om 21:02)
Ik wens de 20-jarige chauffeur alsmede de familie van de vrouw heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit tragische ongeval en het overlijden van de vrouw.
Kees (28-6-2010 om 19:55)
Het kruispunt is heel overzichtelijk, de stopstreep niet te missen, maar veel mensen vergeten letterlijk te stoppen en te kijken. Het betreft overigens het kruispunt met de Heuvelsweg. Is al het tweede ongeluk dit jaar op de Delingsdijk.
Cookie-instellingen beheren