Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Tas gestolen op strand Vlissingen

Toegevoegd: 29-06-2010, 00.30 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Op het strand aan de Boulevard in Vlissingen is maandagmiddag de tas van een badgaste vanonder een handdoek gestolen.
 
In de tas zaten sleutels, een zonnebril, kleding, slippers en een gsm. In het begin van de avond werd de tas teruggevonden in de omgeving van de bioscoop.


Alles, behalve de slippers, was uit de tas gestolen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pippa (2-7-2010 om 18:44)
Ik vind niet dat je gelijk jongeren daar de schuld van mag geven ,de ouderen geven vaak veel meer problemen.Hebben geen idee hoe we vandaag de dag leven!
Piepatria (30-6-2010 om 18:42)
Ben het er mee eens dat een ander van je spullen af moet blijven,maar daar schijnen sommige figuren anders over te denken. Laat je dure en kostbare spullen thuis en als je een auto hebt leg het dan onder je reserve wiel incl mobietjeals is dat soms moeilijk,scheelt een hoop ellende
Pascal (30-6-2010 om 11:51)
Het is tegenwoordig maar normaal om zo makkelijk aan je spullen en geld te komen zielig hoor. Als ik geld nodig hebwerk k daar keihard voor laat andere dat ook eens doen. die Zogenaamde nieuwe nederlanders ik zie ze overal rond hangen, in de stad op de boule en altijd maar kijken wat ze kunne jatte
Francois (30-6-2010 om 00:29)
Dit lijkt meer op een gelegenheidsdief, een echte zakkenroller/tassendief wil zo goed als altijd zeker weten voordat hij een risico neemt er iets te halen valt. Kluisjes zijn idd de beste preventieve middelen om dit soort problemen tegen te gaan, maar hebben ze die daar niet? Dacht het wel??
Anja (29-6-2010 om 22:13)
Waarom naar een bank Adrie?????? Keur je dat dan wel goed????? Ik niet hoor, heb geleerd om te werken voor mijn geld ipv te jatten
Pippa (29-6-2010 om 15:59)
Wat een misselijke bedoeling leg je iets onder je badlaken en is het nog weg,tegenwoordig kun je zelfs geen lege melkfles buiten zetten ,echt gajes ,het lijkt steedserger te worden,of lijkt dat maar zo?
Cookie-instellingen beheren