Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Gewonde bij botsing in Vlissingen

Toegevoegd: 29-06-2010, 22.07 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Op de rotonde in de President Rooseveltlaan met de kruising Gildeweg vond dinsdag rond 10.00 uur een aanrijding plaats.

Een 38-jarige Middelburgse automobiliste en een 74-jarige fietser uit Vlissingen reden beiden op de President Rooseveltlaan in de richting van de Boulevard. Op de kruising met de Gildeweg sloeg de vrouw rechtsaf en zag hierbij de fietser, welke op het fietspad naast haar reed, over het hoofd.


Zij raakte de man met de voorzijde van de auto aan de achterzijde van de fiets. De man viel en klaagde over pijn aan de ribben. Hij is voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. Zijn fiets werd beschadigd, de personenauto had geen zichtbare schade.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren