Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
91 files van totaal 372 km

Jongens drie uur vast in oude kluis

Toegevoegd: 29-06-2010, 23.20 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Twee broertjes van 8 en 10 jaar oud hebben maandagavond bijna drie uur vastgezeten in een kluis aan de Beatrixlaan in Goes.


De jongetjes waren aan het spelen in een oude kluis op een sloopterrein toen de deur daarvan dicht viel. Hun zusje, die buiten stond, heeft alarm geslagen. Omdat de brandweer de kluis niet makkelijk open kreeg heeft het bijna drie uur geduurd voor de jongetjes bevrijd werden.

Ook heeft de brandweer nog een kluizenmaker gebeld die sleutels had die op de kluis pasten. Maar toen hij arriveerde had de brandweer de kluis net opengesneden.

De brandweer kon via een ventilatiebuis met de broertjes praten. Ze bleven uiteindelijk ongedeerd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pippa (30-6-2010 om 16:41)
Waarom laten ze zo,n kluis staan ? Kinderen spelen nu eenmaal ook bij slooppanden ,levensgevaarlijk ,kluizen,koelkasten dat hoort opgeruimd te worden gemeente!!
Harold (30-6-2010 om 12:42)
Je moet je kinderen wel goed in de gaten houden. zou niet zo leuk zijn als ze alle drie kwijt waren en ze pas gevonden werden als het pand gesloopt werd. mijn kinderen mogen alleen in de tuin spelen !
De sloper (30-6-2010 om 10:28)
Was het niet makkelijker geweest om de muur te slopen ? die moest toch weg ?
Een moeder (30-6-2010 om 09:22)
En nou maar hopen dat die knullen nooit meer op een sloopterrein komen. Ze zijn oud genoeg om te weten dat ze daar niks te zoeken hebben. Gelukkig voor hen, liep het met een sisser af!
Cookie-instellingen beheren