Jongens drie uur vast in oude kluis

Toegevoegd: 29-06-2010, 23.20 uur

Door: Manfred Berrevoets
GOES - Twee broertjes van 8 en 10 jaar oud hebben maandagavond bijna drie uur vastgezeten in een kluis aan de Beatrixlaan in Goes.

De jongetjes waren aan het spelen in een oude kluis op een sloopterrein toen de deur daarvan dicht viel. Hun zusje, die buiten stond, heeft alarm geslagen. Omdat de brandweer de kluis niet makkelijk open kreeg heeft het bijna drie uur geduurd voor de jongetjes bevrijd werden.

Ook heeft de brandweer nog een kluizenmaker gebeld die sleutels had die op de kluis pasten. Maar toen hij arriveerde had de brandweer de kluis net opengesneden.

De brandweer kon via een ventilatiebuis met de broertjes praten. Ze bleven uiteindelijk ongedeerd.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Middelburger (1-7-2010 om 21:49)
@Harold, het hoort ook bij opvoeding dat je je kinderen op straat laat spelen, anders kunnen ze later niet veilig over straat wandelen. Wat ook kan dat je 1 mobieltje per kind meegeeft. Jij kan je kinderen altijd bellen en zij jou.
John (1-7-2010 om 16:56)
Een sloop terrein , is altijd verboden toegang ook voor kinderen! Dus hebben ze er niet te spelen , altijd levensgevaarlijk.
Mamamia (1-7-2010 om 11:30)
Gelukkig is het goed afgelopen zeg! Beste Harold, hoe kun je kinderen van 8 en 10 jaar nou alleen in de tuin laten spelen? Op straat spelen hoort op die leeftijd toch gewoon bij de ontwikkeling? Dit kan ieder kind overkomen.
Iemand (1-7-2010 om 09:19)
Wat een belachelijke reactie van sommige mensen! Kinderen moeten buiten kunnen spelen. Het is niet te hopen dat jouw kinderne tot hun 18 jaar in de tuin moeten blijven Harold En het was niet hun zusje, die hebben ze niet eens. het was gewoon een meisje die er gelukkig ook bij was.
Jan (1-7-2010 om 00:41)
Harold nooit jong geweest? speelde u ook altijd in de tuin zo zijn kinderen toch, maar de eigenaar van het pand had maatregelen moeten nemen om dit te voorkomen
Moeders (30-6-2010 om 22:47)
Nog een geluk dat het zusje buiten stond, je moet er niet aan denken dat niemand wist dat ze daar in zaten.