Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
112 files van totaal 402 km

Gewonden bij camperongeluk A58

Toegevoegd: 30-06-2010, 17.17 uur
Door: Roland de Jong
KRUININGEN - Bij een ongeluk op de A58 tussen Krabbendijke en Kruiningen zijn vanmiddag drie personen gewond geraakt.
 
Het ongeluk vond rond 14.40 uur plaats. Hierbij waren een personenauto en een camper betrokken. De camper kwam door het ongeluk op zijn zijkant tot stilstand. De auto belandde in een naast de snelweg gelegen sloot. De brandweer kwam met spoed vanuit Kruiningen en Rilland ter plekke om assistentie te verlenen. Het ongeluk werd gemeld als zijnde een ongeval met beknelling. Of er ook daadwerkelijk mensen bevrijd moesten worden is niet bekend.


Door het ongeluk ontstond een flinke file. Rijkswaterstaat leidde het verkeer bij Krabbendijke de A58 af. Hierdoor groeide de file bij het ongeluk niet langer, maar onstond wel een nieuwe file richting en op de omleidingsroute. Om 16.30 uur stond er een file van vijf kilometer. Rond 17.30 uur stond er nog steeds drie kilometer langzaam rijdend tot stilstaand verkeer. De weg ging rond die tijd weer open.

Een bedrijf is ingeschakeld om het wegdek te reinigen. De camper en de auto zijn weggesleept.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Inge (30-6-2010 om 23:34)
Sterkte aan alle betrokkenen van beide voertuigen. En Erik is dit nu echt zo erg denk eens aan die mensen!!
Jan (30-6-2010 om 23:24)
Beste Erik moet je zelf maar eens als hulpverlener bij zoiets staan dan ben je echt niet met het verkeer om je heen bezig hoor dan gaat alle aandacht naar evt slachtoffers,het is jammer maar ook hulpverl verdienen een veilige werkplek,iedereen sterkte met verwerking het is gelukkig goed afgelopen
Hoogesteger (30-6-2010 om 22:26)
We bedanken hierbij alle mensen die ons geholpen hebben. De inzittenden van de camper
Erik (30-6-2010 om 21:07)
En ja hoor daar stond ik weer in de file, alweer de snelweg afgesloten . Ik snap best dat je aan de veiligheid van de hulpdiensten wil denken .Maar een snelweg helemaal afsluiten .Dit is echt iets van deze tijd .
Ie (30-6-2010 om 19:16)
Maar in de eerste instantie ga je daar wel van uit!!
Janet (30-6-2010 om 18:37)
Mijn moeder was de gewonde aan de bijrijderskant in de camper. Gelukkig blijkt het allemaal mee te vallen, al zit de schrik er goed in.
Cookie-instellingen beheren