Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 63 km

Kleine brand in bedrijfspand Vlissingen

Toegevoegd: 22-10-2003, 18.00 uur
Door: Rolf de Feijter en Roland de Jong [HVZeeland.nl]

VLISSINGEN - Woensdagmiddag werd de Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen-Middelburg gealarmeerd voor een brand in een bedrijfspand aan de Distributieweg op het Vlissingse industrieterrein Vrijburg.

De dagdienst/beroeps van de Middelburgse kazerne Looijerssingel rukten uit met de tankautospuit 4530 en de ladderwagen 4550. Ook ging de Officier van Dienst 4595 richting de brand. Onderweg naar de melding berichtte de alarmcentrale aan de aanrijdende voertuigen dat er veel rook zou vrijkomen.

Ter plaatse bleek de bovenverdieping van het pand deels in brand te staan, er kwam zwarte rook uit de ramen naar buiten. De personen die zich in het pand bevonden hadden inmiddels het pand verlaten. De brandweer gaf het sein kleine brand en had de brand snel onder controle.

Met behulp van een ventilator hebben de brandweerlieden de rook uit het pand verwijderd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren