Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 77 km

Dodelijk ongeluk St Maartensdijk

Toegevoegd: 01-07-2010, 22.57 uur
Door: Roland de Jong
SINT MAARTENSDIJK - Bij een ongeluk in Sint Maartensdijk is donderdagavond een 27-jarige man uit Tholen om het leven gekomen. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Rond 21.30 uur kwamen op de Nijverheidsweg een motorrijder en een vrachtauto met elkaar in botsing. De motorrijder kwam ten val en raakte ernstig gewond. Het slachtoffer werd nog gereanimeerd, maar overleed ter plekke aan zijn/haar verwondingen.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sara (2-7-2010 om 20:49)
Het is toch niet te geloven!!! Verschrikkelijk nieuws!!! Heel veel sterkte voor jou Taske en alle andere nabestaande!!!!!
Smerdiekenaarster (2-7-2010 om 14:58)
Ik wens iedereen heel veel sterkte toe met dit grote verlies! ik hoop dat ik dit zelf nooit mag meemaken ik wens u alllen Gods zegen met dit verllies ook als je niet gelooft bidt dan toch tot GOD!!
Henk (2-7-2010 om 14:18)
Namens mij zelf en cafe de kruik wensen we de familie,vrienden en kennissen heel veel sterkte to met het verlies van Marco , wij zijn geschokt natas sterkte
Johan van Heiningen (2-7-2010 om 12:50)
Rust zacht Marco.... We zullen je missen.....! + als ruggesteun voor Natashja blijven fungeren. That's a promise! Johan en Joke
Jan (2-7-2010 om 12:25)
Heel erg voor de motorrijder en zijn familie , maar dit is net zo erg voor deze chauffeur ik hoop dat hij goed is opgevangen. Allemaal heel veel sterkte
Motorrijdster (2-7-2010 om 10:36)
Voor dat mensen weer beginnen te oordelen denk aan: Mensen zijn hun zoon, kleinzoon, vriend, man, neef, oom en misschien wel VADER kwijt. De chauffeur van de vrachtwagen moet hier mee zien te leven. Kortom, grote impact in heel veel levens. Veel sterkte bij die verlies.
Cookie-instellingen beheren