Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Dodelijk ongeluk St Maartensdijk

Toegevoegd: 01-07-2010, 22.57 uur
Door: Roland de Jong
SINT MAARTENSDIJK - Bij een ongeluk in Sint Maartensdijk is donderdagavond een 27-jarige man uit Tholen om het leven gekomen. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Rond 21.30 uur kwamen op de Nijverheidsweg een motorrijder en een vrachtauto met elkaar in botsing. De motorrijder kwam ten val en raakte ernstig gewond. Het slachtoffer werd nog gereanimeerd, maar overleed ter plekke aan zijn/haar verwondingen.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Melissa (4-8-2010 om 16:49)
Het is en blijft tragisch.. maakt niet uit hoe het nu gebeurd is. Wij moeten hem iedere dag missen.. en wat er ook gebeurd is,gezegd word of gedacht word... helaas heeft iedereen hier verdriet van, en heeft dit moeten gebeuren. R.i.p lieve marco, mis je x
? (3-7-2010 om 11:30)
Heel veel sterkte voor de fam. veel te jong uit het leven gerukt. Maar ook zeer zeker voor de chauffeur, die weer een drama moet gaan verwerken. tip: blijf erover praten, kan je dat niet schrijf het van je af. Heel veel sterkte.
MamaDraak (3-7-2010 om 11:00)
Ik wens alle betrokkenen en voornamelijk de vrachtwagenchauffeur en hulpverleners heel veel sterkte. Verder wens ik alle familie, vrienden, vriendin cq vrouw, en alle andere mensen die dicht bij deze jongen stonden heel veel sterkte. Woorden schieten te kort! Gecondoleerd!
Fam wyatt (3-7-2010 om 03:27)
Rust zacht, tevens willen wij de na bestaanden heel veel sterkte toe wensen met dit vreselijke verlie. Ook de chauffeur willen wij heel veel sterkte toe wensen
John (3-7-2010 om 02:28)
Requiescat In Pace, Marco. We zullen je missen.... Heel veel sterkte aan de nabestaanden. En niet te vergeten heel veel sterkte voor de vrachwagenchauffeur.
Edwin attema (2-7-2010 om 23:08)
Wij wensen de nabestaanden heel veel sterke in deze moeilijke tijd ook voor de schauffeur die deze trauma moet meedragen
Cookie-instellingen beheren