Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 24 km

Zeeuwen beschoten in Brabant

Toegevoegd: 02-07-2010, 16.34 uur
Door: Roland de Jong
KLUNDERT - De politie onderzoekt een schietincident op de Blauwe Hoefsweg in het Brabantse Klundert waarbij twee Zeeuwen waren betrokken.

Het incident vond rond 23.00 uur plaats. De Zeeuwen, een 21-jarige man uit Tholen en een 17-jarig jongen uit Sint Philipsland zaten in een auto. Beide mannen hebben tegenover de politie verklaard dat ze in Klundert beschoten zijn door de bestuurder van een Audi.


Eerder op de avond hadden ze naar eigen zeggen op de snelweg A29 nabij Willemstad ruzie gekregen met de bestuurder van die auto. De aanleiding daarvoor is niet duidelijk, "Het zou het rijgedrag van de betrokkenen kunnen zijn", aldus de politie. Na de ruzie zijn de Zeeuwen achter de Audi aangereden en op de Blauwe Hoefsweg zou de Audi-bestuurder zijn auto dwars op de weg gezet hebben en enkele malen geschoten hebben op de auto van het tweetal.

De Zeeuwen reden vervolgens weg en zouden nog achtervolgd zijn door de man in de Audi. De Peugeot waarin het tweetal reed, is in beslag genomen voor onderzoek. De auto heeft schade die zou kunnen wijzen op een schietincident. De politie heeft vrijdag een buurtonderzoek gehouden en is nog op zoek naar getuigen die de lezing van de twee Zeeuwen kan bevestigen. Zij kunnen zich melden op 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (14-10-2010 om 09:06)
Vroeger loste men nog wel eens iets op met de vuisten, tegenwoordig schieten ze maar! Iets te veel televisie gekeken misschien? Of een slechte jeugd gehad? Sommige mensen zijn helemaal gek geworden als ze zoiets doen, die leven niet meer in de echte wereld maar in de game wereld.
Dr.acula (3-7-2010 om 00:21)
Het is wel "slim" om tegenwoordig verhaal te halen en een auto te achtervolgen waar je een wegruzie mee hebt.ergens vind ik dit boontje komt om zijn loontje.ik zou me met deze gegevens ook bedreigd voelen als achtervolgde.
Leon (2-7-2010 om 19:51)
Is de vijfde ruzie in het verkeer, waarom voor eigen rechter spelen en achter iemand aan gaan rijden. Gewoon als er iets gebeurd negeren en verder rijden. De twee jongens hebben het zelf uitgelokt mischien?
Cookie-instellingen beheren