Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Rijbewijs bromfietser ingenomen

Toegevoegd: 03-07-2010, 00.33 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG -  Donderdagavond heeft de politie het rijbewijs ingevorderd van een 19-jarige bromfietser uit Oost-Souburg.

Na een melding van geluidsoverlast gingen agenten rond 23.15 uur naar de Diezestraat. Daar zagen ze een brommer rijden waarvan de bestuurder het nodig vond met zijn claxon te spelen. Ook duwde hij een fietser voort.


Hierop een stopteken gegeven. Bij aanspreken rook de bestuurder van de bromfiets naar gebruik van alcohol. Hij ging vrijwillig mee naar het politiebureau voor de ademanalyse. Hieruit bleek dat hij, als beginnend bestuurder, te veel alcohol had gedronken. Zijn rijbewijs werd vervolgens ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gizmo (3-7-2010 om 17:20)
Eindelijk zomer, en dat mag gevierd worden, toch? Nee dus, blijkbaar. Leven & laten leven, dat zouden meer mensen moeten doen...
Natas (3-7-2010 om 05:54)
Keurig werk,een gevaar minder op de weg,maar zodra die nog bezit is in de scooter,zal die gerust zonder rijbewijs toeren. evt tip laat hem rijexamen doen,geen verkeer idee voor bromfietsers.
Cookie-instellingen beheren