Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 36 km

Vlissinger rijdt op gestolen fiets

Toegevoegd: 03-07-2010, 14.09 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Afgelopen nacht is in Middelburg een 24-jarige Vlissinger aangehouden op verdenking van heling van een fiets.


De man reed op een gestolen fiets en kon door de politie staande worden gehouden in de Korte Geere.

De man is ingesloten en wordt verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A. (4-7-2010 om 23:23)
Helaas heb ik het ook mee moeten maken dat mijn fiets gejat werd. En geluk bij een ongeluk, een week later kreeg ik een fiets van een oudere vrouw, omdat het van haar man was geweest die er niet meer is. Vervolgens wordt deze weer van mij gejat :(. Top dat er aandacht aan dit wordt gegeven (Y).
B. (4-7-2010 om 21:07)
Nou Henk, laat ze maar van de mijne afblijven, dat is mijn vervoersmiddel naar mijn werk, waar ik, net als ieder ander, keihard voor moet sparen!!!
Randy (4-7-2010 om 13:29)
Lekker makkelijk Henk,als jij mij vertelt waar jou auto staat dan pak ik die even,heb namelijk vervoer nodig en als het goed is ben jij verzekerd?Geen probleem toch?En bel dan vooral niet de politie want al die heisa waar is dat toch voor nodig.
Esther (4-7-2010 om 12:51)
Het schijnt zo te zijn dat ze je fiets zo inladen in een gereedstaande busje ze staan te polsen om te kijken of jij je fiets ergens neer zet draai jij je om is je fiets al pleite. Mensen dit gebeurt oa. in een bepaalde wijk(en ) in M'burg. Dus mensen zet je fiets dubbel op slot (ergens aan vast).
Ys (4-7-2010 om 12:12)
Henk geef jij je fiets aan hem. Als ze toch moerten pikken. Help je ze om geen strafblad te krijgen Je uitspraak snap ik dus ook niet
Ikke (4-7-2010 om 10:40)
@henk, wat een onzinnige reactie henk. als iedereen denk zoals jij dan gaat het echt snel afwaarts met deze maatschappij. gedwongen om te pikken wat een flauwekul, ga lopen.
Cookie-instellingen beheren