Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 15 km

Dronken man zorgt voor overlast

Toegevoegd: 04-07-2010, 13.29 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - De politie heeft zaterdagavond een 31-jarige Goesenaar aangehouden voor vernieling en voor het rijden onder invloed van alcohol.

Omstreeks 23.00 uur was hij in de Van Goghstraat ongevraagd over de schutting geklommen, een tuin in waar op dat moment een feestje aan de gang was. De eigenaar was hiervan niet gediend en duwde de man zachtjes de tuin uit. Die reageerde hierop agressief en begon met fietsen te gooien.


Vervolgens stapte hij in zijn auto en reed weg richting Jozef Israëlstraat en weer terug de Van Goghstraat in. Op een gegeven moment haalde hij een bocht niet en reed tegen een geparkeerde auto. Ondertussen was de politie gebeld. Die kwam snel ter plaatse en kon de man aanhouden.

De Goesenaar werd overgebracht naar het politiebureau voor een ademanalyse. Daaruit bleek dat hij ruim 3,5 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken waarna hij zijn rijbewijs kon inleveren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (6-7-2010 om 08:43)
Peter, waarom reageer jij dan op mijn reactie terwijl je op deze artikel hoort te reageren. Het is die zelfde avond nog opgelost, dus ik hoefde hem niet aan te geven. Wat hij allemaal toen deed (wat ik las) dat heb ik niet gezien zag hem alleen maar naar buiten komen.
Peter (4-7-2010 om 22:57)
Marco, wat heeft dit voorval nu met jou of je hondenuitlaattijd te maken? Het feit ligt ergens anders. Triest dat iemand deze manier van leven erop na houd. Je weet blijkbaar waar hij woont, geef hem aan, thats all en laat die sensatie rondom het geheel er buiten.
Marco (4-7-2010 om 16:41)
In die straat woon ik, ik zag hem naar buiten komen al schreeuwend toen ik de honden aan het uitlaten was. Ik liep maar niet door, draaide de om, om naar huis te gaan. Ik zei zelfs niks tegen de honden straks dacht hij dat ik het misschien tegen hem had, ik had een puppy bij namelijk en was speels.
Tineke (4-7-2010 om 13:55)
Drank maakt meer kapot dan je lief is
Cookie-instellingen beheren