Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Één gewonde bij Tour door Zeeland

Toegevoegd: 04-07-2010, 16.25 uur
Bij de Tour de France door Zeeland is één persoon gewond geraakt
Bij de Tour de France door Zeeland is één persoon gewond geraakt
© Foto: Marcel Kloet
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie Zeeland kijkt terug op een evenement dat in hele, goede sfeer is verlopen. Er deed zich één incident voor waarbij een toeschouwer gewond raakte.


Dit gebeurde rond 14.00 uur op de Oude Rijksweg ter hoogte van Rilland. Daar reed de bestuurder van een auto uit de reclamekaravaan de berm in. Daarbij raakte hij een vrouw die langs de kant van de weg in een stoeltje zat.

De vrouw werd door ambulancepersoneel verzorgd en werd, met vermoedelijk een gebroken been, overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom. De automobilist is meegenomen naar het politiebureau in Goes.
 
Verder hebben zich in Zeeland tijdens het passeren van de Tour de France geen noemenswaardige incidenten plaatsgevonden.

Vanaf 14.30 uur werden de eerste wegen weer vrijgegeven. De verwachting is dat rond 16.30 uur de hele route in Zeeland weer beschikbaar zal zijn voor het verkeer.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
nico (5-7-2010 om 15:47)
De auto die deze vrouw van haar stoel heeft gereden was van de franse televisie
Sjaak (5-7-2010 om 11:48)
@Bram: Das toch knap. Die reclamemensen hebben toch een bepaalde afstand tot de renners, of hebben ze elkaar ingehaald of waren ze al veel eerder weg?
Gecorrigeerde reactie (5-7-2010 om 11:23)
Buiten de malloten van de reclame ploeg die scheurden alsof het parijs-dakar was,was het best grappig om eens te zien. Maar toch, de renners waren zo voorbij. Ik dacht nog,"nou, dat was dan de 100.000,- euro van Goes die voorbij was in een flits". Zoef weg, en dan sta je met je reclame ballonetje.
Bram (5-7-2010 om 10:55)
Triest... tijdens elke wielerwedstrijd denken de mensen uit de reclamekaravaan dat ze schumacher zijn. Keihard aanpakken en een limiet instellen de wielrenners rijden ook max 60 per uur soms worden snelheden van dik boven de 180 gehaald ronduit absurd...
Erik (5-7-2010 om 09:02)
De bestuuder van de reclame carevan hat uit zijn doppen moeten kijken dan hat hij die vrouw in haar stoel gezien en het ongeluk voorkomen sterkte met je been mevrouw
Dolf (4-7-2010 om 22:43)
Daar sta ik niet van te kijken, ik heb zeker vijf bestuurders gezien met een mobiel in hun hand en het ging behoorlijk hard vlak langs de mensen.
Cookie-instellingen beheren