Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
66 files van totaal 222 km

Vier gewonden bij grote brand Goes

Toegevoegd: 04-07-2010, 20.29 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Bij een grote brand in Goes zijn zondagavond vier mensen licht gewond geraakt.


De brand brak rond 18.10 uur uit bij restaurant El Charro aan de Magdalenastraat. De brand is in de keuken ontstaan. Doordat de vlammen via de afzuigkap boven het dak van het restaurant uitsloegen werd er door de brandweer gelijk opgeschaald naar een grote brand.

De aanwezige gasten zijn door de medewerkers van het restaurant naar buiten gebracht. De gewonden hadden onder andere ademhalingsproblemen vanwege het inademen van rook.

Iets na half zeven is het sein brandmeester gegeven. Over de schade van de brand is nog niets bekend.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoop (5-7-2010 om 11:11)
Hoe vliegt een heel afzuigkanaal in de fik? Doordat het volzit met vet. Hoe komt dat daar? Doordat ze de roosters van de afzuigkap niet schoonhouden. Volgens de smaakpolitie heet dat kansloze roostertjes.
Japie (5-7-2010 om 11:02)
Ik vond het politieoptreden de hele dag al militant om op zijn minst te zeggen. Doodsbenauwd dat er iets zou voorvallen en ze op hun falie zouden krijgen van de tourdirectie of wereldwijd voor schut te staan. Daarom gewoon ronduit lompe gedragingen. Nee, zo een evenement kunnen ze gewoon niet aan.
Adrie (5-7-2010 om 08:10)
Rob geus zegt het niet voor niets houd je keuken schoon vet in de keuken is gewoon gevaarlijk
Buurtbewoner (5-7-2010 om 01:55)
Dat krijg je als je je keuken niet schoonmaakt. vind het vervelend voor de gasten. maar een afzuiging vol met vet en dan eronder werken met apparatuur is letterlijk spelen met vuur.
DeVonck (4-7-2010 om 23:31)
Geen foto van de stoere agent met de hond? Vond dat deze wel erg overdreven deed tegen een bejaard vrouwtje wat met haar fiets naar huis wilde (50m van de brand) De hele buurt werd afgezet en achter de linten zat men nog op het terras
Cookie-instellingen beheren