Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 15 km

Vier gewonden bij grote brand Goes

Toegevoegd: 04-07-2010, 20.29 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Bij een grote brand in Goes zijn zondagavond vier mensen licht gewond geraakt.


De brand brak rond 18.10 uur uit bij restaurant El Charro aan de Magdalenastraat. De brand is in de keuken ontstaan. Doordat de vlammen via de afzuigkap boven het dak van het restaurant uitsloegen werd er door de brandweer gelijk opgeschaald naar een grote brand.

De aanwezige gasten zijn door de medewerkers van het restaurant naar buiten gebracht. De gewonden hadden onder andere ademhalingsproblemen vanwege het inademen van rook.

Iets na half zeven is het sein brandmeester gegeven. Over de schade van de brand is nog niets bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pooh (8-7-2010 om 09:46)
Meulmeester.vlam in de pan kan uiteraard maar als je nu geen vet in je afzuiger hebt door deze goed schoon te houden kan deze ook geen vlam vatten. ik ken een van de brandweerlieden welke de brand heeft geblust en deze vertelde mij dat hij met zijn handschoen een hele laag vet er zo uit kon scheppen
Meulmeester (6-7-2010 om 10:02)
Wat weet iedereen toch goed wat er gebeurd is! Een afzuigkap vat niet alleen vlam als hij niet goed schoon is, al eens gehoord van vlam in de pan en als je dan een afzuigkap hebt die erg goed zijn werk doet dan zuigt hij de vlam op en Ja, goed zo, een brandende afzuigkap. Dus niet te vlug oordelen
Cornelis (5-7-2010 om 17:30)
Denk je even lekker na de finisch van de etappe ergens te gaan eten, krijg je alleen maar rook voorgeschoteld. Nee even alle gekheid op een stokje, wij waren met 15 man daar aan het eten. We hadden net besteld en toen gebeurde het. Is best wel raar.
Geert (5-7-2010 om 16:44)
Margriet wouterse ik denk niet dat je alles gezien hebt want in de magdalenastraat bij cafe time out stond iedereen voor de deur en gekker gezegd tegen over charro bij de mik zaten ze ook op het terras. vonck heeft wel gelijk.
Margriet Wouterse (5-7-2010 om 13:44)
De Vonck, Dat de politie agent wel erg overdreven deed dat klopt maar die man doet ook zijn werk. Er stond geen terras meer want dat heb ik uit voorzorg direct ontruimt om plaats te maken voor de brandweer.U verhaal klopt dus niet. Onze klanten moesten helaas vertrekken.Margriet-Bar Le Clochard
Buurt (5-7-2010 om 13:02)
Japie, ik denk dat jij een baan als leidinggevende bij de politie moet nemen.
Cookie-instellingen beheren