Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Goesenaar is rijbewijs kwijt

Toegevoegd: 05-07-2010, 09.28 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Een 44-jarige automobilist uit Goes is zondagmiddag zijn rijbewijs kwijtgeraakt. Dat meldt de politie.


De man werd door agenten van de Zeeuwse politie betrapt op het rijden onder invloed. Hij reed in zijn auto over de 's-Heer Hendrikskinderenstraat in zijn woonplaats toen hij door de agenten aan de kant werd gezet.

De man moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij bijna drie keer teveel alcohol had genuttigd. Zijn rijbewijs werd ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (6-7-2010 om 08:35)
Inderdaad, wat Tineke/Goesenaar zeg: Afpakken en vernietigen die handel...Als ze zo graag willen stappen ken de gevolgen dan ook, ga in je eigen buurt naar de kroeg ofzo kan je lopend en anders pak je de taxi. Nee, want dan kan je weer niet zuipen. Loser.
Tineke (5-7-2010 om 19:05)
Ze moeten al gelijk bij het eerste glas bier de rijbewijs in vorderen je hoort niet te drinken als je nog met de auto weg moet.
Goesenaar (5-7-2010 om 12:40)
Rijbewijs ingenomen ??? Vernietigen is een betere oplossing.
Cookie-instellingen beheren