Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Doorrijder laat gewonden achter

Toegevoegd: 05-07-2010, 21.41 uur
Door: Roland de Jong
VROUWENPOLDER - De politie heeft vanmiddag een man opgepakt die eerder vandaag was doorgereden na een aanrijding.


Het ongeval vond rond 14.00 uur plaats op de Dorpsdijk in Vrouwenpolder. De doorrijder, een 58-jarige man uit Kapelle reed in zijn auto met daarachter een caravan. Enkele fietsers kwamen hem op de Dorpsdijk tegemoet fietsen. Tijdens het passeren kwam de auto met caravan in aanraking met de fietsers.

De automobilist was kort even uit zijn auto gestapt maar reed vervolgens weg zonder zijn gegevens achter te laten. De twee fietsers, een Duits echtpaar, liet hij gewond achter. Zij werden per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling. De vrouw had een pijnlijke voet en de man mogelijk een gebroken rib. Na behandeling konden zij later het ziekenhuis weer verlaten.

Gelukkig had een getuige het kenteken van de doorrijder genoteerd. Dit werd doorgegeven aan de politie die de man later rond 15.00 uur in Kats kon aanhouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
De rechter (8-7-2010 om 23:53)
Gelukkig is de man pas doorgereden nadat hij was bedreigd, zou eenieder doen die hieronder heeft gereageerd dat de man een ..... (vul maar in) is! Gelukkig reageren mensen altijd positief!
O (8-7-2010 om 23:11)
Mensen zo zie je maar weer. Oordeel niet te snel. In het volgende bericht kunt u lezen dat deze man is bedreigd door de fietsers. En dat dit de reden is geweest dat hij is doorgereden. Dom van de man dat hij niet de politie heeft gebeld om het uit te leggen.
M (8-7-2010 om 23:08)
Weet je wat pas erg is... al deze reacties. Dat is het probleem met de mensen tegenwoordig. Iedereen heeft zijn/haar verhaal klaar zonder te weten wat er daadwerkelijk is gebeurd. Lezen jullie ook allemaal even: 08-07-2010 'Doorrijder werd bedreigd'
B. (8-7-2010 om 23:05)
Doorrijden is nooit goed, had dan direct naar het dichtstbijzijnde politie buro gereden. Dit omdat ik net lees dat deze man terplaatse bedreigd is door de fietsers. Kan me voorstellen dat wanneer je hulp wil bieden en bedreigd wordt dat je er vandoor gaat! Sterkte voor allen!!!
Thoolse (7-7-2010 om 09:14)
@Annet:hij is geen 85 maar 58 jaar.maar dan nog: wat gij niet wilt dat u geschiedt,doe dat ook een ander niet.
Marja (6-7-2010 om 18:47)
Toppie van degene die het kenteken heeft doorgesluisd naar de politie en de doorrijder? Hele hoge boete rijbewijs afnemen voorlopig en voor altijd verbieden met zijn sleurhut te rijden wat een asociaal gedrag is dit sterkte voor de gewonden gelukkig is dit redelijk ,,goed,, afgelopen
Cookie-instellingen beheren