Weerbericht:
Vanmiddag en vanavond (zware) onweersbuien
Verkeersinformatie:
62 files van totaal 261 km

Brandweer verleent takelassistentie in Middelburg

Toegevoegd: 10-03-2005, 17.39 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]
MIDDELBURG - De Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen-/Middelburg is donderdagmiddag uitgerukt voor een hulpverlening aan de Prinses Beatrixstraat in Middelburg-Noord.


Een ambulance was naar een huisadres in de Beatrixststraat gestuurd om een paitënt naar de eerste hulp van het Vlissingen ziekenhuis over te brengen, maar de ruimte in het trapportaal was niet voldoende om de patiënt via de 'normale manier' naar buiten te krijgen.

Zodoende werd de hulp ingeroepen van de brandweer. Rond kwart over vijf werd de brandweer van Vlissingen gealarmeerd en verzocht met de hoogwerker 4551 vanaf de post Olympiaweg onder prioriteit twee uit te rukken naar bovengenoemde locatie.

De brandweer heeft de patiënt naar buiten getakeld en de ambulancedienst heeft het verdere vervoer op zich genomen. Voor zover bekend verliep de samenwerking tussen beide hulpdiensten goed. De hoogwerker 4551 kon rond tien over half zes weer terugkeren naar de Vlissingse kazerne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren