Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 17 km

Ernstig incident op bouwplaats Ovezande

Toegevoegd: 08-07-2010, 13.56 uur
Door: Roland de Jong
OVEZANDE - De traumahelikopter uit Rotterdam is vanmiddag in Ovezande ingezet voor een ernstig incident op een bouwplaats.
 
De hulpdiensten kregen rond 12.35 uur de melding dat er in een in aanbouw zijnd sportcomplex aan de Nieuwstraat iemand in ernstige toestand was aangetroffen. Een ambulance, de traumahelikopter en een motorambulance gingen daarop ter plekke. De helikopter landde in een veld tegenover het bouwterrein.
 
Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De technische recherche van de politie is ter plekke een onderzoek gestart naar de toedracht van het incident. De politie wilde vanmiddag nog geen nadere informatie geven over wat er precies was gebeurd.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tegelzet bedrijf van wezel (8-7-2010 om 20:17)
Familie vrienden kennissen en collega's van michiel veel sterkte toegewenst
Cookie-instellingen beheren