Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 70 km

Uitsmijters taakstraf mishandeling

Toegevoegd: 08-07-2010, 17.39 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Twee uitsmijters van een horecagelegenheid in Sint Annaland, een 30-jarige man uit het Belgische Essen en een 51 jarige Scherpenissenaar, zijn donderdag door de rechtbank in Middelburg veroordeeld tot  elk een taakstraf van 240 uur en een voorwaardelijke celstraf van drie maanden.


Ook moet het duo gezamenlijk een schadevergoeding van 750 euro betalen. De uitsmijters mishandelden op 14 juni in St. Annaland een dronken en agressieve Tholenaar door onder meer tegen zijn hoofd te trappen.

Tegen de beide uitsmijters was  elk een gevangenisstraf van vijftien maanden waarvan zes maanden voorwaardelijk gevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bsafe (9-7-2010 om 10:47)
@ jut, is mensen die op de grond liggen in het gezicht trappen te agressief ? meent u dat nou ? ik zou zeggen dat ze dan helemaal ongeschikt zijn om portier te zijn en verdienen ze TBS voor deze zieke daad. professionals doen zoiets niet !!! alleen crimineel gestoorden.
Ik (9-7-2010 om 10:39)
Een goede uitsmijter hoeft niet tegen iemands hoofd de trappen. Je zet die gast buiten en daara is je klus klaar. De straf is veel te laag
Kiki01 (9-7-2010 om 08:59)
Lieden die zich (laten) lenen en/of ter beschikking stellen voor dergelijke "klussen" zijn niet in staat om conflictsituaties op een beheerste en professionele wijze te benaderen en af te handelen. Uitsmijten is hier dus weer letterlijk toegepast! Een gepaste straf dus agressievelingen.
Patrick (9-7-2010 om 08:47)
Als je je verstand gebruikt hoeven uitsmijters dit soort maatregelen niet te nemen. Ik kan me niet voorstellen dat deze voor de lol deze actie hebben gedaan. Men moet bij het uitgaan gaan voor gezelligheid!
DeVonk (9-7-2010 om 01:27)
Het slachtoffer heeft het geluk gehad dat hij dit overleefd heeft. Hoe vaak zien we het niet anders. Dat iemand verkeerd valt na een klap of een verkeerde trapt krijgt en het niet overleefd. De aanklacht had minstens poging tot doodslag moeten zijn. Daarnaast een levenslang beroepsverbod.
Jut (8-7-2010 om 19:58)
Heel goed, zitten te agressieve uitsmijters tussen.
Cookie-instellingen beheren