Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 24 km

Gewonde bij woningbrand Goes

Toegevoegd: 08-07-2010, 18.29 uur
Eén persoon ademde rook in en werd door de ambulancedienst behandeld.
Eén persoon ademde rook in en werd door de ambulancedienst behandeld.
© Foto: Marcel Kloet
Door: Roland de Jong
GOES - Bij een woningbrand in Goes is donderdag aan het einde van de middag iemand gewond geraakt.


Het slachtoffer bevond zich in een woning aan de Montgomerystraat toen daar rond 17.25 uur brand uitbrak. Het slachtoffer ademde rook in. In de woning stond op de bovenverdieping onder meer een matras in brand.

De brandweer van Goes zette een ladderwagen en een tankautospuit in en heeft het vuur geblust. Bij de brand werd een 48-jarige vrouw aangehouden. De vrouw verkeerde in verwarde toestand en wilde de woning niet verlaten terwijl op de zolderverdieping het matras in brand stond.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bewoner straat ernaast! (8-7-2010 om 20:16)
Uiteraard vond de hele buurt het interessant. Iedereen kwam kijken aangezien er 2 politie wagens, 2 brandweerwagens en een ambulance heen gingen. Wat zijn de mensen toch nieuwschierig!
Cookie-instellingen beheren