Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Balen in brand in oude schuur Veere

Toegevoegd: 09-07-2010, 19.01 uur
Door: Roland de Jong
VEERE - In een oude schuur in Veere heeft vanmiddag brand gewoed in een grote stapel hooi/strobalen.


Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland werd de brand naast een boerderij aan de Kruisweg rond 17.40 uur ontdekt. De brandweer heeft drie blusvoertuigen uit Veere, Middelburg en Serooskerke (w) ingezet om de brand te bestrijden.

In de omgeving van de brand zijn geen goede blusvoorzieningen en daarom moet bluswater worden opgepompt uit een nabij gelegen sloot. Volgens de woordvoerder wordt een kraanmachine ingeschakeld om de balen uit elkaar te trekken om op die manier het vuur volledig te doven.

De oorzaak van de brand is niet bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (10-7-2010 om 00:05)
Dat er 3 blusvoertuigen zijn ingezet is waarschijnlijk omdat de bluswatervoorziening te wensen over liet, en ook i.v.m. de naastgelegen schuur.i.dd het beste is om de balen uit elkaar te halen, en op die manier te blussen. Petje af voor de brandweermensen die in deze zeer warme tijd hun werk doen.
Cookie-instellingen beheren