Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
32 files van totaal 118 km

Inbrekers op pad in Vlissingen

Toegevoegd: 10-07-2010, 17.17 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In drie woningen in Vlissingen is in de nacht van vrijdag op zaterdag ingebroken of een poging daartoe gedaan.


In een woning aan de Willem Klooslaan werd tussen vrijdagavond 23.30 en zaterdagmorgen 08.00 uur ingebroken. De inbrekers forceerden, om het pand binnen te komen, een raam. De bewoners lagen tijdens de inbraak in de woning te slapen.

Uit de woning is o.a. een geldbedrag van enkele honderden euro's weggenomen. De technische recherche van de Zeeuwse politie is opgeroepen om sporenonderzoek te doen in de woning.

In een woning aan de Sabalaan werd tussen 00.15 en 08.00 uur eveneens ingebroken. De woning werd doorzocht en er werd kleding weggehaald. Om de woning binnen te komen forceerden de dader(s) een deur.

In de Sint Maartenlaan werd een inbraakpoging gedaan. Deze gebeurde tussen 23.30 uur vrijdagavond en 08.15 uur zaterdagmorgen. Er werd gepoogd een deur te forceren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Brigadier dog (12-7-2010 om 17:32)
Wat een dom idee dat iedereen maar een hond moet nemen, alsof al dat geblaf en die smerige hopen stront die we nu hebben al niet erg genoeg zijn. echt een onzinnig onwerkbaar idee. kinderlijk gewoon.
John (12-7-2010 om 12:39)
Lichter aan wat voor honden dat je heb ik heb liever dat de hond die inbreeker goed bijt dan dat je klap op je hooft krijg of zo heb zelf 3 honden
An (12-7-2010 om 12:11)
@marcel Dat klopt Marcel, maar als jij voor en achter bordjes hebt hangen dat je twee honden hebt en betreden op eigen risico is, dan is die kans al een stuk kleiner. Ze zijn dan tenslotte gewaarschuwd. Dat is trouwens volgens mij bij grote honden wettelijk verplicht ook.
Dima (12-7-2010 om 08:09)
Om inbraak te voorkomen ....hang rondom in tuin en huis lampen met sensoren die bij beweging gaan branden ! Honden zijn een alternatief maar vaak zijn deze [ lieve] dieren ''om te kopen'' door een inbreker die ''verstand'' van honden heeft !! vertrouw nooit 100 % op uw hond !
Herdershond.. (11-7-2010 om 22:41)
Tja een hond is een oplossing. Maar wij hadden een joekel van een Herdershond maar dat was zo,n lief beest. Zou de geldkist zo aan inbrekers meegeven Dus is ook niet altijd een oplossing. Wij hebben overal verklikkers op de deuren en ramen gaat er iets open s,nachts gaat er een alarm+lichtflitsen.
Marcel (11-7-2010 om 20:41)
Ja an mee eens, ik heb ook 2 honden. Maar owee als ze een inbreker bijten dan is nederland weer te klein ben ik bang
Cookie-instellingen beheren